Van ongelukkig in je loopbaan naar meer energie en focus. Zodat je weet wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Zodat ook jij kunt kiezen voor die droombaan en elke dag weer met plezier naar het werk gaat.

Binnen 3 maanden help ik je te ontdekken waar je goed in bent, wat je drijft, waar je voldoening uithaalt, waar je hart ligt en hoe je uiteindelijk die droombaan kunt veroveren. Hierdoor krijg je energie en focus om de baan te bemachtigen die écht bij je past.

Het eerst volgende start moment is september. 

Herken je dit?

Je hebt het allemaal goed voor elkaar en toch knaagt er iets. Je vraagt je geregeld af: is dit het? Ziet mijn leven er over 10 jaar nog zo uit?

Je hebt het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit op je werk. Elke dag ga je aan het werk omdat het moet, maar je haalt er geen voldoening meer uit. Je hebt het gevoel dat je in een sleur zit.

Je wilt graag een nieuwe baan of opleiding volgen maar weet niet wat. Je hebt al gratis (beroeps)testen ingevuld op internet, maar je bent er geen stap verder mee gekomen.

Mentaal voel je je vaak gestrest en vermoeid. Je hebt weinig energie om nog leuke dingen te ondernemen naast je werk. Je voelt je vaak futloos, waardoor al je avonden zijn gevuld met Netflix of je scrolt uren door je Instagram.

Je wilt je graag ontwikkelen in je loopbaan, maar hebt geen idee wat de volgende stap is. Je mist focus in je leven, waardoor je je onrustig voelt.

Je wilt zo graag een baan waar je écht blij van wordt. Je verlangt ernaar om weer vol energie aan het werk te gaan en voldaan thuis te komen.

Stel je eens voor dat...

Je elke dag weer vol energie aan het werk gaat. De dagen vliegen voorbij. Je hebt zoveel plezier in je werk en geniet elke dag met volle teugen. ’s Avonds heb je nog voldoende energie om leuke dingen te doen. Je spreekt gezellig af met je vriendinnen en je komt er al gauw achter dat je maar niet uitgepraat raakt over de top baan die je hebt gevonden. Je straalt en je voelt je gelukkig. 

Je bent erg goed in wat je doet en daar word je ook om gewaardeerd. Je merkt dat je lekker in de flow zit en je voelt je weer fanatiek op je werk. Je weet precies waar je talenten liggen en weet hoe je ze verder kunt ontwikkelen.

Je bruist van de energie en hebt weer focus. Hierdoor kun je zelf sturing geven aan je loopbaan en dit voelt ongelooflijk fijn. Jij zit weer aan het roer en weet waar je heen wilt. 

Over Marianne

Hi, ik ben Marianne Nijenbanning en ik geloof dat het nooit te laat is om je hart te volgen. Het geheim om de stap te zetten naar je droombaan is te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt bereiken. 

Dat is een zoektocht en dat was het ook voor mij. Ik heb het roer drastisch omgegooid. In mei 2012 ruilde ik mijn prachtige appartement in de binnenstad van Utrecht in voor een kamer van 12m2. Ik zegde mijn fulltime baan op en ging weer volop studeren aan de universiteit. Dat betekende van een vast salaris naar een paar honderd euro per maand. Toch voelde ik me energieker en gelukkiger dan ooit! 

Door weer te leren naar mezelf te luisteren en mijn hart te volgen kwam de innerlijke rust weer terug. Ik had focus en inzicht gekregen in waar ik echt goed in was.  

Inmiddels werk ik al weer een aantal jaren met ontzettend veel plezier voor de overheid. Elke dag ga ik fluitend aan het werk en kom ik voldaan thuis. Vanuit mijn hele netwerk krijg ik regelmatig uiteenlopende loopbaan vragen, omdat het opvalt dat ik zo gelukkig word van mijn werk. Hierdoor ontstond de ambitie om anderen te helpen om diezelfde voldoening en passie te voelen. 

Daarom help ik nu als Loopbaancoach ambitieuze professionals om te kiezen voor de baan die écht bij ze past. Ik geniet van mijn werk, ervaar ik meer voldoening en bruis ik van de energie. 

Dat gun ik jou ook! 

Hoe ziet het VIP Loopbaan Traject eruit?

Oriëntatiegesprek

Het traject begint altijd met een oriëntatiegesprek. Tijdens het gesprek gaan we dieper in op jouw behoefte. Vragen die tijdens deze sessie aan de orde komen zijn: waar sta je op dit moment in je carrière; met welke loopbaanvragen worstel je op dit moment en wat wil je aan het eind van het traject graag bereikt hebben?   

Aan het einde van het oriëntatiegesprek hebben we jouw doel helder geformuleerd en heb je inzicht gekregen in mijn werkwijze. 

Kick-off

Tijdens de kick-off sessie gaan we de balans opmaken. We brengen je loopbaan en levensloop in kaart aan de hand van jouw persoonlijke tijdlijn. Diverse vraagstukken en thema’s komen tijdens de kick-off aan bod. 

Hierna heb je beter overzicht zodat je tijdens het VIP loopbaan traject meer overwogen keuzen kan maken ten aanzien van je toekomst.  

Online leeromgeving

Na de kick-off gaan we verder aan de slag om nieuwe inzichten te creëren om jouw droombaan te bemachtigen. 

De online leeromgeving is opgebouwd uit de volgende 6 modules:

Balans opmaken – Aan de hand van jouw persoonlijke tijdlijn maken we de balans op. Tijdens deze module gaan we ontdekken welke patronen, leerprocessen en thema’s terugkomen in jouw tijdlijn. Zo krijg je zicht op jouw persoonlijkheid en je ontdekt je meest kenmerkende karaktereigenschappen.

Ontdek je passie – We gaan ontdekken waar jouw interesse, passie en je dromen liggen. Dit maken we concreet zodat je weet wat je écht heel erg leuk vindt om te doen.

Koers bepalen – Je gaat aan de slag met een aantal opdrachten om te ontdekken waar je kwaliteiten, je drijfveren en je waarden liggen. Ook gaan we aan de slag aan welke voorwaarden en behoeften je baan moet voldoen.

Ontwikkelen – We gaan aan de slag met je belemmerende overtuigingen en gedachten. Wat houdt je tegen en hoe kunnen we dit ombuigen. Zodat jij je straks volop kunt gaan ontwikkelen en klaar bent voor de verandering.

Arbeidsmarktverkenning – Je gaat de arbeidsmarkt verkennen en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Je leert wat voor werkomgeving het beste bij je past, zodat je volledig tot je recht komt.

Actie – We gaan een actieplan opstellen met daarin je de korte- en lange termijn doelstellingen. Op basis hiervan maak je een planning van activiteiten om deze doelen te bereiken. Ook leer je jezelf profileren op de arbeidsmarkt.

Persoonlijke begeleiding

We spreken elkaar één keer per maand via Zoom (45 minuten per sessie). Dat zorgt voor energie, focus en commitment.  

Resultaat

Je weet wat je het allerliefste wilt gaan doen, YES!

Je hebt inzicht in je talenten, interesses, kwaliteiten en mogelijkheden.

Je bruist van de energie.

Je hebt helderheid over je loopbaanplan en kunt hier zelf de regie op voeren.

Je ervaart meer rust in je hoofd en lichaam, je focus is terug.

Jouw investering
Early Bird: € 579, – (inclusief BTW)*
*Betaling in twee termijnen is mogelijk 

Binnenkort: € 879,- (inclusief BTW)

Scroll naar top