Vol energie, motivatie en veerkracht in het leven staan. Een baan waar ik elke dag met plezier naar toe ga, waar ik voldoening en inspiratie uithaal. Een leven waarin ik ook de energie en kracht heb om vol motivatie aan mijn fysieke gezondheid en doelen te werken.

Zo wilde ik leven en daarom nam ik een drastisch besluit om dat te bereiken.

Een heerlijke studententijd en een mooie start van mijn carrière. Zo moest het zijn dacht ik.

Een tijd lang zag mijn leven er niet zo uit, totdat ik in 2012 besloot het roer drastisch om te gooien.

Nu geniet ik elke dag van mijn werk, voel ik me mentaal sterk, sport ik volop en heb ik zelfs mijn eerste Olympische Triathlon gelopen.

Na een heerlijke studententijd in Leeuwarden samen met mijn vriendinnen van de Hoge Hotelschool besloot ik net als al mijn vriendinnen ook te verhuizen naar het midden van het land. Ik vond een baan in de hotellerie, had een prachtig appartement in de binnenstad van Utrecht en lieve vriendinnen om me heen. Ik dacht dat ik mijn geluk had gevonden en het volwassen leven kon beginnen.

Het liep niet zoals ik in mijn hoofd had bedacht. Ik had heimwee naar het Noorden naar mijn familie, haalde geen voldoening uit mijn werk en voelde me futloos. Zowel fysiek als mentaal zat ik totaal niet lekker in mijn vel en dit putte me helemaal uit.

marianne by joy photography web

De keuze die mijn leven veranderde

In 2012 besloot ik dat het anders moest, mijn ouders kwamen eten en middenin een restaurant barstte ik in tranen uit. Zo wilde ik niet langer leven. Ik nam een drastisch besluit en voelde me gelukkiger dan ooit.

Vlak na het etentje met mijn ouders zette ik een punt achter mijn fulltime baan en besloot weer voltijd verder te gaan studeren in Groningen aan de universiteit. Ik ruilde mijn prachtige appartement in de binnenstad van Utrecht in voor een studentenkamer van 12m2. Van een vast maandsalaris naar een paar honderd euro per maand.

Mentaal en fysiek voel ik me super fit! Na het nemen van dit drastische besluit begon ik mij mentaal steeds energieker en veerkrachtiger te voelen. Mijn studie ging goed, ik haalde goede cijfers en al snel bouwde ik een hechte vriendengroep op. De realisatie dat ik dit kon maakte me sterk en veerkrachtig. Deze grote stap zorgde ervoor dat ik weer voldoening haalde uit mijn leven, ik had immers een keuze gemaakt die dichtbij mij mijzelf lag. Hierdoor ontstond er ook ruimte en energie om aan mijn fysieke fitheid te werken. Deze grote stap was het begin van een permanente transformatie van mijn lichaam en geest.

Een leven dat bij mij past, vol energie, veerkracht en motivatie

Inmiddels ben ik al weer even afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, mentaal en fysiek voel ik mij nog steeds vol energie, veerkracht en levenslust. Door mijn eigen transformatie heb ik een bovenmatige interesse ontwikkeld voor persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en gedrag. Hier heb ik me dan ook volop in verdiept door verschillende opleidingen te volgen, waaronder gewichtsconsulente, NLP Practitioner en loopbaancoach.

De liefde heeft mij ironisch genoeg weer terug gebracht naar Utrecht. Door weer te leren naar mezelf te luisteren en mijn hart te volgen kwam de innerlijke rust weer terug. Ik had focus en inzicht gekregen in waar ik echt goed in was.  Doordat ik nu precies weet hoe ik ervoor moet zorgen dat ik mentaal en fysiek super fit blijf, val ik niet meer terug in mijn oude gewoontes en maak ik keuzes die dichtbij mijzelf liggen. Ik ben zelfs begonnen met het lopen van triathlons! Mijn eerste Olympische afstand heb ik vorig jaar afgelegd en dit smaakt naar meer. 

Sinds een aantal jaren werk ik met ontzettend veel plezier voor de overheid. Elke dag ga ik met veel plezier aan het werk en kom ik voldaan thuis. Vanuit mijn hele netwerk krijg ik regelmatig uiteenlopende loopbaan vragen, omdat het opvalt dat ik zo enthousiast word van mijn werk. Hierdoor ontstond de ambitie om anderen te helpen om diezelfde voldoening en passie te voelen.

Daarom help ik nu als loopbaancoach ambitieuze professionals om te kiezen voor de baan die écht bij ze past.

Ben je een professional en wil je ook weer vol energie, veerkracht en motivatie in het leven staan? Keuzes maken die dichtbij jezelf liggen? Dat kan! Ik kan je hiermee helpen zodat je kunt gaan leven naar je volle potentieel.

Typisch Marianne

Ik ben gek op boeken over business, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Ik geniet enorm van leren, ontwikkelen, groeien, en ik geloof oprecht dat het je een rijker mens maakt.

Minstens een paar keer per week vind je mij in de natuur op mijn racefiets, of al hardlopend. Ik kan hier enorm van genieten, het is voor mij de manier om tot rust te komen, inspiratie op te doen en fit te blijven.

Ouder worden vind ik fantastisch. Inmiddels ben ik 31 en heb ik eindelijk geleerd dat je meer dan één ding kunt zijn. Enerzijds ben ik de nuchtere Noorderling die houdt van duidelijkheid, en een no-nonsens mentaliteit. Anderzijds geniet ik enorm van alles wat te maken heeft met spiritualiteit en ben ik jaarlijks te vinden op het Happinez festival.

Ik ben gek op chocolade en ben dan ook maandelijks wel een keer te vinden in mijn favoriete chocolade zaakje in Utrecht.

Kennismaken?

Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om je droombaan te vinden, vul dan mijn contactformulier in via onderstaande button. Binnen 48 uur kom ik bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie! 

Scroll naar top